Lifestyle

I dette afsnit kan du læse om diverse emner, der hører ind under den moderne mands livsstil. Det kan eksempelvis være artikler, bog- og musikanmeldelser, filosofiske og sociologiske tanker mm.
Din livsstil bliver typisk defineret ud fra dine daglige vaner, og derfor er dine daglige rutiner så vigtige, fordi de i længden gør dig til den du er.
Jeg stræber efter et liv, der er fyldt med glæde og positivitet. Det liv former sig kun positivt gennem en ukuelig optimisme, som især skal være til stede i de mest udfordrende situationer.


“Du Skinner” – Ny single dedikeret til mine børn

I dag er min nye single udkommet. Jeg arbejder for tiden på at færdiggøre et album og i den forbindelse blev jeg selvfølgelig nødt til at lave en sang dedikeret til mine børn. Har fået tre børn på tre år og der er derfor sket så meget i mit liv, at jeg måtte skrive en sang om det. Den er skrevet lige fra hjertet uden noget filter. Her er resultatet så.

Musikken er produceret af Reno, som jeg samarbejder med for tiden. Du kan.. Læs mere her

 

 


Filosofisk poesi:

Jeg skrev forleden lidt filosofisk poesi om livet. Formålet med dette digt er, at man skal forstå hvor smukt livet er. At forstå hvorfor man skal prissætte det og lade være med at lade sig påvirke negativt af de eksterne ting, som man alligevel ikke har indflydelse på. Som den græske filosof, Epiktets visdomsord lød, så skal man acceptere tingenes tilstand og dernæst vil livet automatisk blive meget nemmere. Jeg håber at du vil finde digtet motiverende:

Det mest fascinerende ved livet er livet i sig selv. 
Livet kan være vidunderligt, men samtidig forfærdeligt. Livet kan være smukt og meningsfuldt, men det kan også være grusomt og uforståeligt. 
Livet står aldrig stille og derfor er det umuligt at følge med, men alligevel er livet lige foran dig. Du kan indånde livet og leve i nuet. Du kan også leve i fortiden, men alligevel lever du nu..
Læs hele digtet her