Food


Her kan du læse forskellige indlæg der omhandler sund kost. Jeg vil jævnligt komme med inspiration til og fremvise hvordan jeg kombinerer den travle hverdag med mit ønske om at spise sundt. Kosten betyder meget for mig og derfor har jeg gennem årene tilegnet mig en stor viden på området.
Kosten kan ikke bare ændre dit energiniveau, men den afgør også om du skal være overvægtig/undervægtig, om din krop skal være i balance og hvor pæn din krop skal se ud – både udvendigt og indvendigt. En sund kost mindsker samtidig risikoen for at udvikle diverse livsstilsygdomme.
Ydermere har kosten en vital betydning for styrketræningens resultat.


Hvordan kosten har ændret mit liv

Er godt klar over at overskriften kan misforstås, men det er altså mad jeg henviser til, når jeg skriver at kosten har ændret mit liv (hahaha). Spøg til side. Jeg har i mange år døjet med maveproblemer og jeg har altid fået træthedsdyk i løbet af dagen, hvor jeg simpelthen har svært ved at holde øjnene åbne. Før i tiden forstod jeg ikke hvorfor jeg fik disse træthedsdyk og det frustrerede mig virkelig. For det går ud over alt koncentration og fokus når man er træt. Heldigvis har jeg fundet en løsning og jeg må sige, at jeg er overrasket over hvor godt det har virket. Blot ved at ændre mine spisevaner har jeg nu et konstant energiniveau, der ikke svinger.
Jeg kan virkelig mærke at mit overskud er blevet større og det er en fantastisk følelse. Jeg føler mig… Læs mere her


Morgenmad – Start din dag med energi


Det vigtigste måltid på dagen” bliver det kaldt af mange eksperter. Morgenmaden er indiskutabelt et måltid, der skaber fundamentet for resten af dagen. Personligt elsker jeg morgenmad og jeg kan mærke tydeligt forskel på de dage jeg ikke når at spise orde
ntlig morgenmad. Derfor prioriterer jeg det altid højt, selvom det kan være udfordrende med fire børn der også skal fodres.

Jeg kan ligeledes mærke markant forskel på mit energiniveau, efter jeg er begyndt at spise… Læs mere her.