Fashion

img_6485Fashion er mere end flot tøj og mode. Det gælder om, at være den bedste og flotteste version af sig selv. Det giver selvtillid og glæde at vide, at man ser godt ud. At klæde sig pænt og gøre noget ud af sig selv er noget de fleste mennesker stræber efter. Sat i perspektiv er det også en af de ting, der adskiller mennesker fra dyr – vi er bevidste om, hvordan vi ser ud og hvordan vi kan ændre på det. Det er også en af mine store lidenskaber, og derfor vil du løbende kunne se billeder og læse artikler omkring dette.


4 tips til at finde din personlige tøjstil

Før i tiden gik jeg ikke så meget op i min tøjstil. Jeg var selvfølgelig bevidst om hvad jeg købte, men jeg var ikke struktureret eller særlig æstetisk i mine valg. Derfor tror jeg også at mange mennesker fik et forkert indtryk af mig som person. Man kan måske sige at mit ydre ikke helt matchede mit indre.
Men for nogle år siden skiftede jeg fuldstændig stil og det er der ingen skam i. Jeg var blevet ældre og mere moden og det smittede af på min tøjstil. Jeg blev mere.. Læs mere her


5 outfits til foråret

Foråret er virkelig kommet til Danmark og hvor er det fantastisk, at mærke solens stråler atter spreder varme og glæde. Jeg håber i har nydt det gode vejr, for man kan da ikke blive i andet end godt humør når vejret er så blændende. Som nævnt ovenstående er foråret kommet til Danmark og i den forbindelse vil jeg gerne giv nogle bud på nogle cool outfits, der passer til årstiden. Jeg plejer tit selv at finde inspiration hos andre, hvis jeg mangler et fedt sæt tøj. Derfor håber jeg også at nogle af disse outfits kan være til inspiration, hvis du skulle stå i samme situation. Læs mere her

 


OOTD (Outfit of the day)
Foråret er på vej, men der er stadig lidt vej endnu før man kan smide jakken helt. Derfor må jeg holde varmen i det her outfit.

Jeg har idag valgt at tag:

grå hue på
– militærjakke fra Zara
– en sort sweater fra Solid
– grå t-shirt fra H&M
– sorte jeans fra Gabba
– og selvfølgelig mine elskede.. Læs mere her


Simpelhed er nøglen…
Her er et kort indlæg om simpelhed og hvorfor det altid fungerer. Som man siger på Engelsk “keep it simple but significant”.
img_6479
Der er mange, der forsøger at imitere og kopiere andres stil. Men hvorfor skal man kopiere en anden persons stil, når det ikke er dig?
Det gælder om at finde en måde at klæde dig på, som du er komfortabel med og som du selv føler klæder dig. Det vil også ændre din udstråling positivt når du selv føler du har noget flot tøj på.
Det handler ikke om at købe det dyreste tøj og de største brands. En stor del af min garderobe er fyldt med tøj fra H&M eller Zara. Man kan finde en masse fedt tøj i de to ovenstående butikker eller i andre webshops på internettet. Hvorfor skal du betale et dyrt beløb for at… Læs videre her