Family life

img_8943

Jeg er en stolt familiefar. Jeg elsker min familie og jeg elsker at være far med alt hvad det indebærer. Her på siden kan du løbende se billeder og
danne et indtryk af hvordan livet som familiefar er.
Jeg er gift med Jacqueline og er far til fire børn.
Mine børn hedder:

  • Melina – 10 år
  • Penelope – 3 år
  • Marcelo – 2 år
  • Leonardo – 8 månederEn hoppende hyggedag

Vi havde forleden muligheden for at tage en hyggedag med Penelope og give hende en fridag fra børnehaven. Penelope er yderst aktiv og hun elsker at bruge kroppen.
Derfor valgte vi at besøge X-Jump i Skovlunde, som er Danmarks største trampolinpark.

Det var en fantastisk oplevelse.

Penelope elskede at hoppe rundt fra trampolin til trampolin, og jeg ville da lyve hvis jeg sagde… Læs mere her


“Vores Børn” har skrevet om Melinas mirakel

Jeg er så heldig at have en særlig pige i mit liv. Hun hedder Melina og jeg har fået fornøjelsen af at være bonusfar for hende. Det er altid noget specielt at komme ind i et barns liv som bonusfar. Men Melina har lukket mig ind i sit liv, og jeg har lukket hende ind i mit. Jeg er taknemmelig for at være en del af hendes liv.

Melina er en sød, smuk, betænksom og enorm klog pige. Hun er yderst selvstændig og tager meget ansvar for sig selv og sine omgivelser. Hun kan eksempelvis… Læs mere her

 Afbrudt nattesøvn (Livet med småbørn)

Det er sgu ikke for sjov at søvn anvendes som torturmiddel, eller manglende søvn burde jeg vist hellere kalde det. Puha nogle nætter vi har derhjemme for tiden. Marcelo (2 år) har pludselig besluttet sig for at han ikke gider sove om aftenen. Samtidig har Leonardo (9 måneder) fået lyst til at vågne 1-2 gange i timen de første mange timer ud på natten.
Den dyrebare aftenstund hvor man kan have voksentid eksisterer sådan set ikke for tiden – og hvis den endelig er der har vi madpakker eller vasketøj der skal ordnes. Men betyder det så at de… Læs mere her

 


Marcelos diagnose

Marcelo blev født i oktober 2014. Han er vores førstefødte søn og det er selvfølgelig noget helt særligt. Men allerede kort efter han blev født bemærkede vi noget anderledes ved ham, som vi studsede over. Hans øjenlåg så tunge ud og det så ikke helt normalt ud. Marcelo sov ekstrem meget de første måneder og det blev hurtig tydeligt, at han udviklede sig langsommere end sine jævnaldrende. Han var også tynd og tog ikke rigtig på. Samtidig var han slap og havde ikke mange kræfter. Det skabte naturligvis enorm mange bekymringer.
Der var dog ingen læger der kunne forklare eller begrunde disse… Læs mere her


Alenetid med børnene er vigtig

Det har godt nok været en hektisk uge for mit vedkommende. Har bogstavelig talt kørt på hele ugen, fra jeg er stået op kl.6 om morgenen og ind til kl.23. Hold da op der har været meget at lave. Har været på arbejde, været til møder, været sammen med børnene, ordnet praktiske ting og haft to syge børn på samme tid. Der har ikke været meget tid til træning og den slags.

Jeg har dog også haft en fridag og den dedikerede konen og jeg til vores søn, Marcelo på 2,5 år. Vi prioriterer utrolig højt at giv børnene noget alenetid. I en flok på fire børn kan de godt føle sig overset hver især, og i den travle hverdag… Læs mere her


At udforske det ukendte

Vi sad i går og fik pludselig lyst til at tag på en spontan tur med børnene. Vi vidste bare ikke hvor vi skulle tag hen. Vi blev enige om at det skulle være et sted i naturen, men samtidig med nogle gode legepladser. Vi kunne bare ikke lige komme i tanke om et passende sted, som både en 10-årig og 2-årig ville finde interessant.

Så hvad gør man så?
I den situation er Google ens bedste ven. Vi forsøgte at Google os frem til en fed lokation, men det er ikke lige nemt når fire børn samtidig leger, larmer og roder hele stuen til på én gang.
Ved en tilfældighed falder vi over et sted, som ingen af os kender til. Stedet hedder… Læs mere her


Udflugt til Grantoftegaard

Vi var i går på bondegårdstur i Ballerup, nærmere betegnet Grantoftegaard. Her er der enormt hyggeligt, og med smukke naturlige omgivelser er det et optimalt sted, at tag hen på tur hvis man har børn med.
Når vi skal ud af døren er det altid kaotisk og ofte på grænsen til hektisk.
Børn der skal spise, ting der skal pakkes, børn der skal på toilettet, børn der græder og nå ja, så skal vi også selv nå at gøre os klar.
Hvilket nemt kan tag… Læs mere her…

 “Vores Børn” forsidebilledeIMG_5091

Jeg har fået taget dette forsidebillede for “Vores Børn” sammen med min datter Penelope. Hun var i fantastisk humør den dag. Det sjove ved billedet er, at vi ren faktisk…
Læs hele artiklen her: “Vores Børn