Vi havde forleden muligheden for at tage en hyggedag med Penelope og give hende en fridag fra børnehaven. Penelope er yderst aktiv og hun elsker at bruge kroppen. Derfor valgte vi at besøge X-Jump i Skovlunde, som er Danmarks største trampolinpark.
Det var en fantastisk oplevelse. Penelope elskede at hoppe rundt fra trampolin til trampolin, og jeg ville da lyve hvis jeg sagde at mit indre legebarn ikke nød hvert et sekund. Med en mor som er tidligere Danmarksmester i springgymnastik, fik Penelope også lært nogle tricks, som hun kan øve sig på fremover.
Der er trampoliner og faciliteter til alle størrelser. Der var endda også en ”barnepige” som legede med de små børn. Vi var der i to timer og det var lige tilpas. En time havde været for lidt og samtidig var vi ved at være trætte til sidst. Penelope var i hvert fald træt, og til sidst stod de to tøser kun og ventede på at det allerstørste legebarn var færdig med at hoppe.

Det var en super god måde at give Penelope noget alenetid og det er bestemt ikke sidste gang at vi har besøgt X-Jump. Du kan evt. læs mere om det at give sine børn alenetid og hvorfor det er vigtigt, ved at trykke her. Du kan også læse mere om X-jump ved at besøge deres hjemmeside: www.xjump.dk.

Written by Nicolaj Harms