“Vores Børn” har skrevet om Melinas mirakel

Jeg er så heldig at have en særlig pige i mit liv. Hun hedder Melina og jeg har fået fornøjelsen af at være bonusfar for hende. Det er altid noget specielt at komme ind i et barns liv som bonusfar. Men Melina har lukket mig ind i sit liv, og jeg har lukket hende ind i mit. Jeg er taknemmelig for at være en del af hendes liv.
Melina er en sød, smuk, betænksom og enorm klog pige. Hun er yderst selvstændig og tager meget ansvar for sig selv og sine omgivelser. Hun kan eksempelvis, i en alder af 10 år, finde på at lave aftensmad til sig selv. Hun er altid opmærksom på sine små søskende og jeg tvivler på, at man kan finde en mere omsorgsfuld storesøster end Melina. Alle hendes søskende elsker og værdsætter hende højt og det er i høj grad hendes fortjeneste, at der alle søskende i mellem er sådan en stor kærlighed og respekt.

Men hun er ikke bare en smuk pige, eller en god søster og datter. Hun er også intelligent og begavet. I skolen er hun super skarp og det kom bl.a. til udtryk da hun for nylig fik til lektie at skrive om mirakler.
Her skrev Melina et åbent brev om hvad hun forbinder mirakler med.

Melinas brev var så godt skrevet, at ”Vores Børn” har valgt at skrive en artikel om Melina, med udgangspunkt i hendes brev.

Du kan læse hele brevet og selve artiklen, skrevet af “Vores Børn” på dette link:

Lille pige til sine søskende: “I er mit mirakel”

Written by Nicolaj Harms