Det har godt nok været en hektisk uge for mit vedkommende. Har bogstavelig talt kørt på hele ugen, fra jeg er stået op kl.6 om morgenen og ind til kl.23. Hold da op der har været meget at lave. Har været på arbejde, været til møder, været sammen med børnene, ordnet praktiske ting og haft to syge børn på samme tid. Der har ikke været meget tid til træning og den slags.
Jeg har dog også haft en fridag og den dedikerede konen og jeg til vores søn, Marcelo på 2,5 år. Vi prioriterer utrolig højt at giv børnene noget alenetid. I en flok på fire børn kan de godt føle sig overset hver især, og i den travle hverdag er der ikke altid overskud til at dække alle børnenes behov.

Prøv også at forestil dig, at du aldrig var alene med dine bedste venner og i kun så hinanden når der var andre til stede. Man kommer ikke hinanden ordentlig ved på den måde. Det samme er jo gældende for børn med søskende.

Når jeg giver dem alenetid behøver de ikke kæmpe om opmærksomheden, de får den automatisk. Derfor føler de sig også set, som de fortjener at blive og det er helt sikkert noget der styrker deres selvværd. Jeg får chancen for at fordybe mig med dem hver især når jeg giver dem alenetid.
Vi har haft en del alenetid med Penelope på det seneste og derfor var det Marcelos tur nu.

Marcelo er 2,5 år og han er ikke helt som alle andre børn. Marcelo fik allerede en diagnose som 1-årig og han har nogle vanskeligheder, der ikke er helt sædvanlige. Men det vil jeg beskrive nærmere i et af de kommende indlæg jeg laver.

Han er yderst fascineret af dyr og kan bruge lang tid på at observere forskellige dyr. Derfor synes vi det var oplagt at tag en tur i Zoologisk Have med Marcelo. Vi havde en utrolig hyggelig dag og Marcelo havde helt sikkert nogle fede oplevelser. Han stod bl.a. øje til øje med en giraf, hvilket han synes var rigtig sjovt.


Vi har følgende tøj på:

Marcelo

Hue: http://huttelihut.dk
Termojakke: www.wheat.dk
Vest: www.marmar.dk
Bukser: http://www.sofieschnoorwebshop.com

Nicolaj

Skjorte: Brooklyn’s Own by Rocawear – købt fra https://www.zalando.dk/brooklyns-own-by-rocawear-skjorter-grey-denim-bh622da11-c11.html
Solbriller: www.stylepit.dk
Bukser: Liebhaveri fra www.2trendy.dk

Written by Nicolaj Harms