Vi sad i går og fik pludselig lyst til at tag på en spontan tur med børnene. Vi vidste bare ikke hvor vi skulle tag hen. Vi blev enige om at det skulle være et sted i naturen, men samtidig med nogle gode legepladser. Vi kunne bare ikke lige komme i tanke om et passende sted, som både en 10-årig og 2-årig ville finde interessant. Så hvad gør man så?
I den situation er Google ens bedste ven. Vi forsøgte at Google os frem til en fed lokation, men det er ikke lige nemt når fire børn samtidig leger, larmer og roder hele stuen til på én gang. Ved en tilfældighed falder vi over et sted, som ingen af os kender til. Stedet hedder Hedeland Naturpark og ligger tæt på Hedehusene, 30 km vest for København.
Vi beslutter os for at udforske det ukendte. Klokken er 10 på dette tidspunkt og vi aftaler at køre kl.11.
Efter en lille konflikt med en pige der ikke ville af sted, et køkken der lige skulle ordnes, en pusletaske der skulle pakkes, to lortebleer, to voksende der skulle i bad, tre børn der skulle hjælpes i tøjet, fire smurte madpakker og en bil der skulle fyldes op med ting, børn og barnevogn, er vi så småt klar til at køre kl.13. Puha. Far til fire er ikke for sjov. Men af sted kom vi.

Vi ankommer til Hedeland Naturpark, som med det samme er et smukt syn med flot natur og store danske bakker. Det går hurtigt op for os hvor enormt et område Naturparken strækker sig over. Der er store danske bakker, mange træer, samt et rigt dyreliv. Man kan også plukke blomster, bær og svampe, hvilket i sig selv er en sjov aktivitet med børnene. Men vi var jo hovedsageligt kommet for at opleve en god legeplads. Vi spadserer hen ad en sti og finder den ene lille sjove legeplads efter den anden. Det viser sig at, der er legepladser til både store og små børn. Ved stort set alle legepladser er der endda mulighed for at grille. Samtidig er der også bygget redskaber til powerfitness, som undertegnede selvfølgelig afprøver med største fornøjelse. Sikke et fantastisk sted. Børnene hygger sig, griner, leger, plukker blomster og spiser mad.

Den kaotiske formiddag var det hele værd, når børnene kan udfolde sig på denne måde.
Næste gang, inviterer vi med garanti familie og venner på grilldag i Hedeland Naturpark, hvor der er noget for alle størrelser.
Jeg vil bestemt anbefale alle børnefamilier at besøge dette sted.

Her kan du se hvilket tøj vi har på og hvor det er købt:

Melina (10 år):
Kjole + hårbånd: www.softgallery.dk

Penelope (3 år):
Sko: www.angulus.dk
Termojakke tilde model fra www.wheat.dk
Leggings: www.marmar.dk

Marcelo (2 år):
Jakke: www.wheat.dk
Hue: www.huttelihut.dk
Bukser: www.hm.com/dk
Sko: Adidas Yeezy 350v2 Black/Red Infant (Limited)

Nicolaj:
Grå hættetrøje + hvid t-shirt: www.hm.com/dk
Jeans: www.solidmen.com
Sko: Hvide Adidas NMD R1 (Købt i Footlocker)

Written by Nicolaj Harms