Vi var i går på bondegårdstur i Ballerup, nærmere betegnet Grantoftegaard. Her er der enormt hyggeligt, og med smukke naturlige omgivelser er det et optimalt sted, at tag hen på tur hvis man har børn med.
Når vi skal ud af døren er det altid kaotisk og ofte på grænsen til hektisk. Børn der skal spise, ting der skal pakkes, børn der skal på toilettet, børn der græder og nå ja, så skal vi også selv nå at gøre os klar. Hvilket nemt kan tag to timer (med kvinder i huset haha).

I går var ingen undtagelse, men da det endelig lykkes at komme af sted, var det det hele værd.
På Grantoftegaard findes der adskilige dyr man kan besøge bl.a. får, køer, grise, heste, kaniner mm. Ydermere er der grønne arealer med naturlegepladser, en lille hyggelig sø og der er også en butik hvor børnene kan få en is (så man kan få 2 minutters ro haha).
Grantoftegård er en socialøkologisk virksomhed, hvor alt landbrug dyrkes naturligt. Man kan derfor købe økologiske grøntsager som f.eks. kartofler, rødbeder, gulerod, porrer osv.

Men bortset fra det så har fårene på bondegården læmmet her for nylig. Så der er proppet med små søde lam man kan røre ved og fodre.
Børnene var vilde med udflugten og de ville slet ikke hjem, selv om vi havde været der et par timer. Marcelo (min søn på 2 år) var helt tæt på de små lam og ville ikke ud derfra. Penelope (min datter på 3 år) kunne fodre dem i timevis hvis hun fik lov og de nød begge at løbe rundt og lege efterfølgende.
Jeg kan helt klart anbefale alle børnefamilier at aflægge Grantoftegård et besøg.

Vi har så småt fundet ungernes forårsgarderobe frem. Du kan finde links til deres tøj nedenstående:

Penelopes bukser: www.marmar.dk
Penelopes jakke: www.miniature.dk/?gclid=CLKG1ICT-tICFRe3GwodZw0EZw Penelopes støvler: www.sofieschnoorwebshop.com/sektion/petit-by-sofie-schnoor

Marcelos hue: www.huttelihut.dk
Marcelos bukser: www.sofieschnoorwebshop.com
Marcelos vest: www.marmar.dk
Marcelos termojakke www.wheat.dk/?gclid=CNWeu8qT-tICFUY8GwoddQsPaw

Mit eget tøj består af en læderjakke fra !Solid, ripped Jeans fra Only&Sons, samt et par Adidas NMD Human Race, som er et resultat af samarbejdet mellem Adidas og sangstjernen Pharrel.

Written by Nicolaj Harms