Her er et kort indlæg om simpelhed og hvorfor det altid fungerer. Som man siger på Engelsk “keep it simple but significant”.
img_6479

Der er mange der forsøger at imitere og kopiere andres stil. Men hvorfor skal man kopiere en anden persons stil når det ikke er dig?
Det gælder om at finde en måde at klæde dig på, som du er komfortabel med og som du selv føler klæder dig. Det vil også ændre din udstråling positivt når du selv føler du har noget flot tøj på.
Det handler ikke om at købe det dyreste tøj og de største brands. En stor del af min garderobe er fyldt med tøj fra H&M eller Zara. Man kan finde en masse fedt (og billigt) tøj i de to ovenstående butikker eller i andre webshops på internettet. Hvorfor skal du betale et dyrt beløb for at investere i noget tøj, du kan købe ligeså fedt et andet sted til den halve pris?

Hvis du spørger mig hvad mit favoritlook er, så vil jeg svare dig sorte eller blå jeans med nogle fede sneakers og en helt simpel t-shirt. Som nogle af jer måske har set på min instagram, er mange af mine simple sæt kombineret med en lille detalje der gør forskellen. Jeg har eksempelvis et outfit med sort jakke, sort t-shirt, sorte bukser OG røde sko. De røde sneakers er
en fed detalje der gør forskellen. Det kan også være en hoodie kombineret med nogle neutrale jeans og et par Chelsea boots.

Hvide sneakers, sorte Chelsea boots, en læderjakker eller et par jeans er alt sammen eksempler på simple elementer, som kan passe sammen med
de fleste outfits. Hvis du kombinerer dette med detaljer som f.eks. et ur, armbånd, solbriller eller halskæde vilimg_6411 du altid
have et fedt look.
Som du kan se har jeg lagt nogle billeder op med nogle, af mine helt minimalistiske sæt som bare fungerer. Så hvis du kører det simpelt suppleret med en lille detalje, går du aldrig galt i byen.

Have en fortsat god dag!

Alt det bedste

Written by Nicolaj Harms